All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Onze testlocatie
PCR, Antigeen of IgM/IgG antistoffen testen? Dat kan in Fijnaart!
Fijnaart

Coronatest in de buurt van: Oud Gastel, Oudenbosch, Willemstad, Numansdorp, Zevenbergen, Dinteloord, Steenbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Zuid-Beijerland, Klundert, Moerdijk, Breda, Etten-Leur, Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Oosterhout enz.

U bent van harte welkom op onze testlocatie. Het is belangrijk dat u zich hiervoor aanmeldt. De testlocatie (drive-in) is aan de achterzijde van het gebouw. U parkeert de auto in een parkeervak en wacht tot één van onze medewerkers u roept of wenkt. Dan rijdt u tussen de 2 staande vlaggen, zo dicht mogelijk bij de witte deur (deur moet nog open kunnen). De medewerker vraagt naar uw naam en uw legitimatie en zal het monster afnemen en verwerken. Wordt de uitslag na 15-20 minuten bekend, mag u wachten in de parkeervakken. Wordt uw monster opgestuurd naar het laboratorium, mag u na het ondertekenen van het afnameformulier wegrijden. Gelieve uw motor uit te zetten en in de auto te blijven zitten, zowel tijdens het wachten als bij de afname. Het wordt door de vele afnames drukker in deze woonwijk en hiermee wordt de overlast beperkt.