All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Onze testlocatie
PCR en IgM/IgG antistoffen testen? Dat kan in Fijnaart!
Fijnaart

U bent van harte welkom op onze testlocatie. Het is belangrijk dat u zich hiervoor aanmeldt.

Voor het afnemen van de sneltest op antistoffen vindt u de ingang aan de voorzijde van het gebouw. Aan de voor- en achterzijde van het gebouw zijn er parkeerplekken beschikbaar. Hier kunt u gemakkelijk parkeren. Mocht er aan de voorzijde geen parkeerplek beschikbaar zijn, is het mogelijk om aan de achterzijde van het gebouw te parkeren. Naast het gebouw kunt u door een smalle doorgang naar de voorzijde lopen.

Voor het afnemen van speeksel voor de PCR test houden wij er rekening mee, dat u besmet zou kunnen zijn. Daarom zal de testroute iets anders verlopen. De ingang van de testroute vindt u dan aan de achterzijde van het gebouw. Hier parkeert u de auto in één van de parkeervakken. Vervolgens loopt u tot aan de witte grote deur, met daarnaast een videobel alwaar u aanbelt. Wanneer u belt, wacht u totdat er door één van onze medewerkers via de intercom contact wordt gezocht. De medewerker vertelt u verder hoe de testroute zal lopen.

Kantoor

Molenstraat 68
4793 EH Fijnaart
Nederland

Contact

+31 (0)168 32 10 66
info@coronapreventief.nl
afspraak@coronapreventief.nl

Testlocatie

Molenstraat 68
4793 EH Fijnaart
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons
Copyright © 2020 – Team Corona Preventief