All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Meer informatie
Samen werken aan jouw welzijn, onze veiligheid en een krachtige toekomst.
COVID-19 (Corona-virusziekte) is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door het meest recent ontdekte coronavirus. Dit zeer besmettelijke nieuwe virus en deze ziekte waren onbekend voordat de uitbraak begon in Wuhan, China, dat zich zeer snel over de hele wereld verspreidde.

Over de sneltest
COVID-19 IgG / IgM-sneltest is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve IgG- en IgM-antilichamen tegen COVID-19 in humaan volbloed, serum of plasma. Gebruikt als hulpmiddel bij de diagnose van primair en secundaire COVID-19-infecties.

Over de testcassette
De teststrip bestaat uit een monsterkussen en een chromatografisch membraan (het detectiegebied is bekleed met een monoklonaal anti-humaan IgM-antilichaam en een monoklonaal anti-humaan IgG-antilichaam van de muis en een anti-muis-IgG-antilichaam van de geit), een colloïdaal goud-bindend pad (bekleed met colloïdaal goud-gelabeld recombinant nieuw coronavirus (COVID-19) antigeen en lgG-antilichaam van muis), voering en absorberend kussen.
Resultaten interpreteren

IgM POSITIEF: Er verschijnen twee gekleurde lijnen. Een gekleurde lijn moet altijd in het controlelijngebied (C) verschijnen en de andere lijn moet in het IgM-lijngebied liggen.
IgG POSITIEF: Er verschijnen twee gekleurde lijnen. Een gekleurde lijn moet altijd in het controlelijngebied (C) verschijnen en de andere lijn moet in het IgG-lijngebied liggen.
IgM en IgG POSITIEF: Er verschijnen drie gekleurde lijnen. Er moet altijd een gekleurde lijn verschijnen in het controlelijngebied (C) en twee testlijnen moeten zich in het IgM-lijngebied en het IgG-lijngebied bevinden.
NEGATIEF: Er verschijnt een gekleurde lijn in het controlelijngebied (C). Er verschijnt geen lijn in het IgM-gebied en het IgG-gebied.
ONGELDIG: Controlelijn verschijnt niet. Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedure technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor het uitvallen van de controlelijn. De procedure wordt gecontroleerd met een nieuwe test herhaald.

OPMERKING: De intensiteit van de kleur in de IgM en IgG testlijngebieden kan variëren. Elke kleurtint in het testlijngebied wordt als positief beschouwd.

FAQ’s COVID-19 Rapid Test

FAQs_Covid-19_RapidTest

Kantoor

Molenstraat 68
4793 EH Fijnaart
Nederland

Contact

+31 (0)168 32 10 66
info@coronapreventief.nl
afspraak@coronapreventief.nl

Testlocatie

Molenstraat 68
4793 EH Fijnaart
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons
Copyright © 2020 – Team Corona Preventief