All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Wie zijn wij…
Een kijkje achter de schermen
Hoe het begon
In 2006 startte eigenares en manager Silvia Molendijk haar zorgpraktijk MediTraject. Binnen deze praktijk werd al snel gewerkt met diverse laboratoriumdiagnostica uit binnen en buitenland. Ze ging samenwerkingen aan met verschillende laboratoria, waarvan sommige in het buitenland. Monsters werden zelfs verstuurd naar Duitsland en Amerika. De specialisatie binnen MediTraject was gericht op het vinden van de oorsprong van onverklaarbare klachten en specifieke gezondheidsproblematiek.

Het verlangen om inzicht te krijgen in het verloop en het gevolg van Corona is het begin geweest van het project Team Corona Preventief. Samen met haar zoon Mattaï, een arts en verscheidene laboratoria is in mei 2019 definitief besloten om de testlocatie te professionaliseren en als meerwaarde aan te bieden aan consumenten en bedrijven.
Door het aanbieden van zorg op maat, het geven van onuitputtelijke aandacht en het uitbreiden met gekwalificeerd personeel, zijn we uit mogen groeien tot de meest zorgzame testlocatie.

Over onze zorg
Uw welzijn is onze zorg! Deskundigheid en professionaliteit staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel. De diensten en diagnostische producten zijn selectief getest op kwaliteit, specificiteit, validiteit, zuiverheid en duurzaamheid. De uiterste best wordt gedaan om veiligheid te waarborgen door strenge controles op de diensten en de diagnostische producten. Eveneens is betrouwbaarheid, ethische betrokkenheid, eerlijkheid en transparantie zeer belangrijk in de relatie tot het uitvoeren van (snel)testen en analyses. Klantvriendelijkheid en zorg op maat is kenmerkend voor onze organisatie.
Dit is ons Team
Maak kennis met onze professionals.

General Manager Zorgprojecten

Silvia Molendijk

Silvia draagt zorg voor de beleidsvoering en de juiste uitvoering van de projecten en diensten binnen de organisatie. Zij is de drijvende kracht achter Team Corona Preventief en hoofdverantwoordelijke voor de uitvoering van het beleid & protocol. Silvia is diskreet, deskundig en bovenal persoonlijk. Door haar betrokkenheid bij de hulpvraag van klanten, het ontwikkelen van het hulpaanbod en het bijstaan van het uitvoerend team, is ze regelmatig te vinden als voorwerker op de bedrijfsvloer. Dit geeft haar zorghart de meeste voldoening. Silvia professionaliseert onze diensten graag voor u!

Systeemmanager & Zorginhoudelijk Bedrijfsadviseur

Mattaï Molendijk

Mattaï draagt zorg voor het ICT gedeelte, de logistiek en de aanbevelingen naar klanten. Enthousiast en vol overtuiging worden de afnames aanbevolen, geregistreerd en doorgevoerd. Hier hoort ook de aanvoer van de afname materialen en het hele online systeem gebeuren bij. Mattaï zorgt dat u makkelijk en tevreden gebruik kunt maken van onze onlinediensten. Daarnaast onderhoudt Mattaï nauw en prettig contact met onze klanten en leveranciers. Mattaï maakt graag contact met u!

Verpleegkundige & Afnamespecialist Zorginhoudelijk

Kirsten Koster

Kirsten ondersteunt in het tot stand komen van het kwaliteitshandboek. Dagelijks draagt zij zorg voor de juiste afnames van de testen en begeleidt de medewerkers hierin. Ze is bevlogen, heeft de meest briljante ideeën en een ontzettend liefdevol, bewogen zorghart. De afnames worden hierdoor een minder gespannen ervaring. Een traan en een lach, mag. Bij Kirsten en haar zorgmedewerkers bent u in goede handen. Het motto is: “Laat maar los, nu bent u hier en dat is oké… de rest verzorgen wij. Zo gezegd, zo gedaan! Kirsten is haar naam.

Secretarieel Zorgmedewerkster & Bedrijfshygiëne

Sanne van den Dool

Sanne draagt zorg voor de complete administratieve afhandeling van de afnames en bewaakt de doorlooptijd van de testen. Door het professioneel en keurig opstellen en afleveren van het afnamecertificaat geeft zij de meerwaarde in onze zorg. Sanne maakt ook graag een praatje. Zij zal rustig luisteren naar uw vraag en behoeften. Dit kan spontaan gebeuren tijdens een telefoongesprek of bij het overhandigen van een certificaat. Sanne ondersteunt u graag!

Contactgegevens

Molenstraat 68
4793 EH Fijnaart
Nederland

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur
Zondag: gesloten

Nieuwsbrief

    Registratienummers

    BIG: 69024879601
    AGB zorgverlener: 90032008
    AGB onderneming: 90066139