All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Antistoffen Covid-19 sneltest
Acute – gevorderde besmetting of doorgemaakt
Antistoffen sneltest (vingerprik) voor € 70,-
✓ Deze medische dienst is vrijgesteld van BTW (0%)
✓ Met een sensitiviteit van 94,4% & specificiteit van 98%
✓ CE goedkeuring en IVD-verklaring
✓ Uitslag binnen 15 tot 20 minuten op een certificaat
COVID-19 heeft ons totaal overrompeld en roept veel vragen op. Dit is ook van toepassing op ons; Team Corona Preventief. Wij willen graag ondersteunen, maar weten ook niet alles. Dat kan ook niet, daarvoor is het nog te nieuw en onbekend. Wat we weten, zullen we delen. We onderzoeken, vragen na, luisteren, bekijken en adviseren.

Zover we nu weten is het testen op antistoffen een mogelijkheid om verspreiding van Corona onder de bevolking te verminderen. Door te inventariseren wie er al antistoffen hebben aangemaakt tegen het Coronavirus, kan een inzicht verworven worden in de gezondheidsstatus van de inwoners van Nederland.

We hebben veel onderzoek gedaan naar en over de sneltest op antistoffen en kunnen nu een betrouwbare COVID-19 sneltest bieden.

Het doel van deze test is kijken of je antistoffen hebt aangemaakt. Is de IgG uitslag positief heb je hoogstwaarschijnlijk Corona gehad en ben je hierdoor (verwacht men) immuun voor een nieuwe coronabesmetting. Als je weet dat je Corona hebt gehad, is het eenvoudiger om je leven weer op te pakken en naar buiten te treden.

Ook voor bedrijven is het een ultieme tool om te kijken welke werknemers waar ingezet kunnen worden. Zij die antistoffen hebben opgebouwd zouden sneller in staat zijn om een fysiek klantencontact aan te gaan en werknemers die nog geen antistoffen hebben, zou je extra kunnen beschermen. Werknemers van bedrijven die diensten verlenen bij mensen thuis, zoals schilders, loodgieters, wijkverpleegkundigen en de thuiszorg zouden hun diensten kunnen blijven verzorgen zonder de angst besmet te raken of te besmetten.

Onze antistoffen IgM/IgG sneltesten
 • InTec COVID-19 IgM/IgG antistoffen sneltest
 • Boson COVID-19 IgM/IgG antistoffen sneltest
Antistoffen

IgM is bij een infectie vaak het eerst geproduceerde antistof dat later wordt ‘afgelost’ door IgG en is met zijn tien bindingsplaatsen een uitstekende immunoglobuline voor het wegvangen van antigenen.

IgG wordt aangemaakt bij grotere hoeveelheden of bij een herhaald contact met het antigeen (virus). Het IgG-molecuul kan beschouwd worden als een typische antistof. Aan de aanwezigheid van IgG antistoffen kun je zien of je desbetreffende ziekte hebt doorgemaakt.

IgA wordt aangetroffen in mucosale (slijmvlies) secreties en in de ingewanden geproduceerd. Het is aanwezig in de gastro-intestinale organen (darm, maag), prostaat, respiratoir epitheel en in lage concentraties in het bloed. Bij IgA-deficiëntie zitten er te weinig of geen IgA-antistoffen in het bloed. Dat kan een vals negatieve uitslag geven.

Daarom DUO

Wanneer de antigeentest (AG) samen met de antistoffentest (IgM en IgG) wordt afgenomen, is dit de meest dekkende screening. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt of er sprake is van een actieve besmetting, een beginnende besmetting of een aflopende besmetting. Maar ook of het lichaam reageert op ‘gevaarlijke’ signalen uit de omgeving.

 • Consumenten: Het sociale leven kan weer opgepakt worden. Er is meer duidelijkheid, waardoor psychische druk afneemt. Ontspannen en vrijelijk kunnen zijn in omgang.
 • Verzorgenden: Flexibel en op meerdere plekken kunnen werken zonder de angst besmet te raken of te besmetten. Mogelijkheden m.b.t. inzetbaarheid zijn vergroot. Minder beschermende middelen nodig. Isoleren kan worden gereduceerd.
 • Positioneren van werknemers: Voor bedrijven een ultieme tool om te kijken welke werknemers waar ingezet kunnen worden. Degene met antistoffen in de ‘frontlinie’.
 • Bedrijven die diensten verlenen: Werkenden bij mensen aan huis, zoals schilders, loodgieters, wijkverpleegkundigen en de thuiszorg. Ontspannen kunnen werken zonder de angst besmet te raken of te besmetten.
 • Reizigers en ouders van kinderen: Preventief testen en/of testen om verdere uitbraak te voorkomen.
Wanneer test aanvragen?
 • Als aanvulling op de antigeentest (wordt DUO). Vraag de test aan gelijktijdig met de antigeentest. Dit is wanneer u klachten heeft of in aanraking bent geweest met iemand die een positief testresultaat of momenteel Corona heeft.
 • Wilt u weten of u antistoffen aan het aanmaken bent, dan de antistoffentest aanvragen minimaal 10-15 dagen na de eerste verschijnselen van de Corona symptomen.
 • Mensen die te vroeg getest worden, kunnen wel IgM antistoffen aangemaakt hebben (dus IgM positief testen), maar nog geen IgG antistoffen aangemaakt hebben. Er is na 17-25 dagen nogmaals een testcontrole nodig, om uiteindelijk nog eens op de IgG antistoffen te testen.
 • Het kan voorkomen dat de sneltest wel een IgM positief geeft en je geen klachten hebt. Je kunt dan alsnog na 3 dagen ziek worden.
Over de afname
 • De COVID-19 antistoffen sneltest is GEEN thuistest
 • De COVID-19 antistoffen sneltest kan bij ons afgenomen worden
 • De test wordt gedaan met een druppeltje bloed uit een vinger
 • Na 15 – 20 minuten weet u de uitslag op een certificaat
 • Combinatie met de antigeentest is mogelijk
 • Afspraak maken kan ook zonder klachten