All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Antigeen Covid-19 sneltest
Bij verdenking van een acute besmetting
Antigeen Corona neusswab voor € 82,50 excl. btw | € 99,83 incl. btw
Goedgekeurd door het RIVM
U ontvangt na 20 minuten het certificaat met uw testresultaat
Een antigeentest toont de aanwezigheid van viruseiwitten (antigenen) aan. In dit geval de viruseiwitten van Covid-19 ofwel het SARS-CoV-2 virus. Deze antigeentest is een geschikte test voor degene die een recente Corona infectie vermoeden. Middels het afnemen van een nasaal uitstrijkje wordt gezocht naar deze specifieke eiwitten van het SARS-CoV-2 virus.
Onze Antigeen sneltesten (goedgekeurd door RIVM)
 • Abbott Panbio COVID-19 Antigeen sneltest
 • SD-Biosensor COVID-19 Q Antigeen sneltest
 • Roche SARS-CoV-2 Antigeen sneltest
De Voordelen

snel en leesbaar testresultaat in 15-20 minuten
gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
betrouwbaar en nauwkeurig
hoge gevoeligheid en specificiteit
geschikt voor een snelle werkhervatting
persoonlijke benadering en advies
uitstrijkje afgenomen door professionals
biedt meerdere toegankelijke oplossingen
maakt het testen op grote schaal mogelijk
veilig werken door analyserende extractiebuis en “break off” wattenstaafje
veilig afvoeren door volledig afgesloten extractiebuis

De Diagnose

De antigentest is geschikt voor een (aanvullende) diagnose van een coronavirus-infectie. De testresultaten zijn voor klinische referentie en kunnen niet alleen als basis dienen voor het bevestigen of uitsluiten van infecties. Team Corona Preventief zal dus altijd een korte anamnese afnemen met het bijbehorend aanvullend onderzoek. Mocht er twijfel zijn over een uitslag, zal er een vervolgadvies komen.

De Afname

Voor het juist afnemen van een neusswab, buigt u allereerst het hoofd iets naar achteren. Met een extreem dun wattenstaafje wordt er heel voorzichtig een uitstrijkje genomen achter in de neus. Dit kan even kriebelen en voor een vreemd gevoel zorgen. Pijnlijk is het niet. Het uitstrijkje gaat in een buisje met vloeistof. Het afnamemateriaal mengt zich met de vloeistof en wordt daarna op een testcassette gedruppeld. Na 15 minuten is het resultaat af te lezen.

De Perfecte Combi

Wanneer de antigeentest samen met de antistoffentest (IgM en IgG) wordt afgenomen, betekent dit een testdekking van 99%.
Deze gezamenlijke afname wordt daarom ook in een combinatiepakket aangeboden. U vind deze keuzemogelijkheid binnen uw afspraakboeking via onderstaande button. U kunt dus direct uw afspraak maken.
Werkgevers kunnen dit combinatiepakket ook telefonisch aanvragen.

Combitest € 114,00 excl. btw | € 137,94 incl. btw

De Aanvraag

Er zijn verschillende mogelijkheden om de antigeentest aan te vragen. Als consument, ondernemer of zorgverlener kun je rechtstreeks een afname inplannen via onze contactpagina of hieronder via de button: “Ja, ik wil me laten testen”. Verdere instructies worden vervolgens per mail gegeven.

Voor bedrijven bieden wij een afnamepakket. Het is mogelijk om op locatie de afnames te verzorgen. Werknemers kunnen ook naar een vooraf uitgekozen locatie verwezen worden, alwaar een afnameset voor de antigeentest beschikbaar is.

Voor zorgverleners kan de test individueel of collectief afgenomen worden. Op aanvraag is een afnamepakket samenstellen mogelijk.

Snel Testen

Mocht u een andere snelle diagnostische analyse prefereren, kunt u overwegen om te kiezen voor de antistoffentest (IgM en IgG). U kunt deze vinden onder een ander menu op deze site. Dit is een test die met een vingerprik wordt afgenomen, waarbij de uitslag in 15-20 minuten bekend is.

Contactgegevens

Molenstraat 68
4793 EH Fijnaart
Nederland

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur
Zondag: gesloten

Nieuwsbrief

  Registratienummers

  BIG: 69024879601
  AGB zorgverlener: 90032008
  AGB onderneming: 90066139

  Copyright © 2020 – Team Corona Preventief