All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Antigeen Covid-19 sneltest
Bij verdenking van een acute besmetting
Antigeen sneltest (neusswab) voor € 75,-
✓ Deze medische dienst is vrijgesteld van BTW (0%)
✓ Goedgekeurd door het RIVM
✓ Uitslag binnen 15 tot 20 minuten op een Engels reiscertificaat
Een antigeentest toont de aanwezigheid van viruseiwitten (antigenen) aan. In dit geval de viruseiwitten van Covid-19 ofwel het SARS-CoV-2 virus. Deze antigeentest is een geschikte test voor degene die een recente Corona infectie vermoeden. Middels het afnemen van een nasaal uitstrijkje wordt gezocht naar deze specifieke eiwitten van het SARS-CoV-2 virus.
Onze Antigeen sneltesten (goedgekeurd door RIVM)
  • SD-Biosensor COVID-19 Q Antigeen sneltest
  • Roche SARS-CoV-2 Antigeen sneltest
  • Abbott Panbio COVID-19 Antigeen sneltest
De Voordelen

snel en leesbaar testresultaat in 15-20 minuten
gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
betrouwbaar en nauwkeurig
hoge gevoeligheid en specificiteit
geschikt voor een snelle werkhervatting
persoonlijke benadering en advies
uitstrijkje afgenomen door professionals
biedt meerdere toegankelijke oplossingen
maakt het testen op grote schaal mogelijk
veilig werken door analyserende extractiebuis en “break off” wattenstaafje
veilig afvoeren door volledig afgesloten extractiebuis

De Diagnose

De antigentest is geschikt voor een (aanvullende) diagnose van een coronavirus-infectie. De testresultaten zijn voor klinische referentie en kunnen niet alleen als basis dienen voor het bevestigen of uitsluiten van infecties. Team Corona Preventief zal dus altijd een korte anamnese afnemen met het bijbehorend aanvullend onderzoek. Mocht er twijfel zijn over een uitslag, zal er een vervolgadvies komen.

De Afname

Voor het juist afnemen van een neusswab, buigt u allereerst het hoofd iets naar achteren. Met een extreem dun wattenstaafje wordt er heel voorzichtig een uitstrijkje genomen achter in de neus. Dit kan even kriebelen en voor een vreemd gevoel zorgen. Pijnlijk is het niet. Het uitstrijkje gaat in een buisje met vloeistof. Het afnamemateriaal mengt zich met de vloeistof en wordt daarna op een testcassette gedruppeld. Na 15 minuten is het resultaat af te lezen.

De Perfecte Combi

Wanneer de antigeentest (AG) samen met de antistoffentest (IgM en IgG) wordt afgenomen, is dit de meest dekkende screening. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt of er sprake is van een actieve besmetting, een beginnende besmetting of een aflopende besmetting. Maar ook of het lichaam reageert op ‘gevaarlijke’ signalen uit de omgeving.
Deze twee afnames worden daarom ook in een Duo pakket aangeboden. U vindt deze keuzemogelijkheid binnen uw afspraakboeking via de onderstaande button. U kunt dus direct uw afspraak maken.
Werkgevers kunnen dit Duo pakket ook telefonisch aanvragen.

Duo pakket: € 115,00

De Afspraak

Een antigeentest aanvragen kunt u als consument, ondernemer, reiziger en als ouder van een kind of jeugdige. U mag een test aanvragen, ook als u geen klachten heeft. De reden kan zijn dat u met iemand in aanraking bent geweest die besmet is, of u moet gewoon kunnen overleggen om welke reden dan ook dat u niet besmettelijk bent, dus geen Corona heeft of kan overdragen.
Een afname kunt u rechtstreeks inplannen via onze contactpagina of hieronder door een klik op de button: “Ja, ik wil me laten testen”. Verdere instructies worden vervolgens per mail gegeven.

Voor bedrijven bieden wij een afnamepakket wat specifiek van toepassing is op de situatie en voorwaarden binnen het bedrijf. Hiervoor hebben wij regelmatig contact met de contactpersoon of bedrijfsverantwoordelijke. Ook tijdens een uitbraak of bij verdenking van besmetting bieden wij graag de beste zorg door een snelle analyse gevolgd door het juiste advies. Zorg op maat en ont-zorgen, daarvoor test u bij Team Corona Preventief.

Voor kinderen, jeugd, kwetsbare jongeren en ouderen wordt de afname specifiek aangepast aan de situatie en behoeften. Een persoonlijke begeleiding door onze gekwalificeerde zorgmedewerker is gewaarborgd. Op aanvraag kunnen wij tevens een afnamepakket samenstellen. Daarnaast is het ‘op locatie’ testen bij gezondheidsbeperkingen een mogelijkheid. Dit kan individueel of collectief.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze afdeling Test & Advies via het telefoonnummer: 0168 32 10 66

Snel Testen

Mocht u een andere snelle diagnostische analyse prefereren, kunt u overwegen om te kiezen voor de antistoffentest (IgM en IgG). U kunt deze vinden onder een ander menu op deze site. Dit is een test die met een vingerprik wordt afgenomen, waarbij de uitslag in 15-20 minuten bekend is.
Voor de meest dekkende screening wordt het Duo pakket aangeraden. Dit is een afnamepakket waarbinnen zowel de antigeen als de antistoffentest gedaan wordt.
In 20 minuten het resultaat van beide testen op een certificaat.